Boeken websites

Bekijk ook eens een aantal andere goede websites waar je nog meer uitstekende boeken kan vinden om te lezen of te kopen voor iemand anders.

SpannendeBoeken.com

Op Spannende Boeken vind je de best verkochte spannende boeken 2019 van vorig jaar, net als de beste spannende boeken 2020 van dit jaar. Daarnaast heb je er uitgebreide lijsten met specifieke thrillers: Scandinavische thrillersdetective en mysteriejeugdthrillersthrillers met horror elementen,... de lijst gaat verder en verder. Zo zijn er ook bijvoorbeeld lijsten met de beste psychologische thrillers en met de beste literaire thrillers. Voorbeelden van die laatste zijn boeken als Cole van Tijan, of Moord terwijl u wacht van Jussi Adler-Olsen.

Sciencefictionboeken.com

Op Science Fiction Boeken kan je de beste sciencefiction boeken vinden. Echte aanraders binnen het sciencefiction genre. Van de klassieke science fiction verhalen over het eerste contact met een buitenaardse samenleving of over ruimte oorlogen met buitenaardse rassen die een invasie plannen van de Aarde. Er zijn ook top 10 lijsten te vinden van de beste sciencefiction boeken series en de beste sciencefiction boeken jeugd. Voor de liefhebbers van fantasy boeken hebben we ook een lijst van de beste sciencefiction boeken voor fantasy fans met boeken als Duin en Hyperion van Dan Simmons.

Bestefantasyboeken.com

Bestefantasyboeken.com is een website die helemaal gewijd is aan fantasy boeken. Je vindt er top tien lijsten van de beste fantasy boeken ooit, de beste fantasy boeken series en de beste fantasy boeken voor de jeugd. Je vindt er de echte aanraders en tips binnen het fantasy genre, van Tolkien tot Brandon Sanderson. Ook nieuw is een lijst van fantasy boeken die gelijkaardig zijn aan de fantasy boeken van Harry Potter. Genoeg keuze dus als je op zoek bent naar een goed fantasy boek om te lezen of cadeau te geven aan iemand anders.

Bestekookboeken.com

Op zoek naar goede kookboeken? Op Bestekookboeken.com vind je de beste en best verkochte kookboeken en de nieuwste kookboeken van 2020. Wil je graag op een verantwoorde manier diëten dan heb je er ook een rubriek met de beste dieet kookboeken. Misschien is het beste dieet wel een dieet waarbij je gewoon lekker en gezond eet en op een verantwoorde manier langzaam aan vermagert. Ondertussen staan er ook al nieuwe kookboeken uit 2019 op de websites en populaire kookboeken om vegetarisch te koken, of vegan kookboekenvoor de barbecue of kookboeken om lekker te gaan bakken. De nieuwste lijst is een top 10 kinderkookboeken met kookboeken waarmee kinderen zelf aan de slag kunnen gaan en hun eigen maaltijden kunnen gaan klaarmaken. Natuurlijk kun je hen als ouder daarbij assisteren.

BesteBoeken.be

BesteBoeken.be is een website waar je allerlei goede boeken kan vinden om te lezen in allerlei verschillende genres. De website bevat zo bijvoorbeeld lijsten met de beste science fiction boekenbeste fantasy boeken, beste horror boeken en beste spannende boeken. Daarnaast vind je er ook de beste historische romans en goede romans en biografieën. Er staan ondertussen meer dan 120 verschillende boekbesprekingen op BesteBoeken.be en er worden voortdurend nieuwe boeken aanraders toegevoegd, dus het loont zeker de moeite om eens te gaan kijken. Elk boek is gelezen door een van de redacteurs van de website.

Boekentips.com

Boekentips.com is een goede plek om nieuwe boeken te ontdekken. De site is nog in opbouw maar je kan er al verschillende interessante lijsten van boeken aanraders terugvinden. Onder andere lijstjes van de best verkochte boeken en romans van 2020, zowel van Nederland als België. Recente lijsten zijn lijsten van de beste horror boeken ooit en beste oorlogsboeken ooit, maar er worden nog voortdurend nieuwe lijsten van boekentips aangemaakt zoals recent verschillende lijsten van kookboeken en kinderboeken voor verschillende leeftijden. De site is ook gekoppeld aan de cataloog van bol.com dus daaruit worden automatisch veel extra lijsten van boeken in verschillende genres opgehaald.

BesteKinderboeken.com

Bestekinderboeken.com is dé website voor en over kinderboeken. Met uitgebreide lijsten van leuke kinderboeken voor de leeftijden van 0 tot 12 jaar:

Daarnaast heb je een lijst met alle bekende kinderboeken en een lijst met enkel de meeste recente  leuke kinderboeken.

Horrorboeken.com

Een website gewijd aan de beste horror boeken ooit. Daarnaast heb je nog een top 10 van beste horror boeken jeugd en een beperktere lijst van de beste horror boeken series. Genoeg steengoede horror boeken om uit te kiezen dus als je van het horror genre houdt. Er worden ook voortdurend nieuwe horror boeken toegevoegd.

BesteJeugdboeken.com

BesteJeugdboeken.com is dé website voor en over jeugd- en Young Adult boeken. Je vindt er uitgebreide lijsten met de beste jeugdboeken van 2018 tot 2020 en de beste jeugdboeken ooit. Er zijn ook top 10 lijsten met de beste jeugdboeken voor 12 tot 15 jarigen en jeugdboeken voor +15 jaar. Bijkomende lijsten zijn onder andere een top 10 fantasy boeken voor de jeugdromantische Young Adult boeken en nog veel meer. Neem gerust eens een kijkje op de website.

Andere interessante websites

Op Muziektips.com vind je lijsten met de beste en bestverkochte cd's en lp's van het moment. Nieuw op de site zijn lijsten met speelgoed en games.

Op de top 10 lijstjes vind je lijstjes zoals de beste 10 dating apps.

Op Internetvogel.com vind je de beste WordPress tutorials. Op Online-Geld-Verdienen.com vind je uitleg over hoe je op het internet geld kan verdienen.

Op KattenenHonden.com vind je blogs over je favoriete huisdier.